Specialisten in keukens en keukenrenovatie

Keukens

Uw droomkeuken bij ons: divers, betaalbaar en op maat

Bij ons vindt u keukens voor elk budget. Onze keukens onderscheiden zich in kwaliteit, materialen en functionaliteit. Om tot uw droomkeuken te komen, bespreken wij werkhoogtes, materiaalkeuzes voor fronten, en de voor- en nadelen van verschillende werkbladen. Ons doel is u te helpen de meest praktische en stijlvolle keuken te kiezen. Wij komen vrijblijvend bij u thuis voor advies en informatie.

Mobiele showroom en 3D ontwerpen

Ons 3D ontwerpprogramma brengt elke keuken tot leven, wat heel gemakkelijk bij u thuis kan met de mobiele showroom. Op deze manier garanderen wij topkwaliteit en grondige testprocedures voor al onze producten.

Merk en garantie

Wij leveren keukens van gerenommeerde merken zoals Kuhlmann Küchen, Artego en Beeck. Met uitstekende garanties en hoogwaardige producten zorgen wij ervoor dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw ideale droomkeuken.

Speciale actie!

Bij aankoop van een keuken krijgt u de PVC-vloer tegen inkoopprijs.

Wilt u meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op

Peter van Dam
Peter van Dam
Super! Heel goed advies en een hele degelijke mooie keuken
Janny Stuiver
Janny Stuiver
Prima bedrijf om je keuken te laten renoveren. Duidelijk advies en netjes werk afgeleverd. Alles volgens afspraak.
Dirk IJntema
Dirk IJntema
Zelfs na bijna 8 jaar is onze originele keuken nog fantastisch. Zo goed zelfs dat via Elco nog onderdelen bij te bestellen zijn. Zeer goede service en persoonlijk contact!
Berber Schurer
Berber Schurer
What you see is what you get! Keukenadviesaanhuis.nl (Jelco Wolbers) doet 100% wat hij beloofd en meer. In alle rust en eerlijkheid, zonder enkele dwang of narigheid, denkt 100% mee en geeft tips, deelt weetjes, kan snel leveren en plaatsen, ik viel van de ene (positieve) ervaring in de andere. Snelle en vakkundige plaatsing door Evert, al even snel, vriendelijk en (mee)denkend in oplossingen. Wij zijn superblij en uitermate tevreden met het eindresultaat. En dat deel ik graag met vrienden en bekenden: ere wie erw toekomt 🙏
Christiaan Van Der Meulen
Christiaan Van Der Meulen
Kundig en uitstekend vakwerk. Meedenkend in het proces en snel in de communicatie. Bedankt voor het mooie resultaat!😃
Tjits Adema
Tjits Adema
We zijn zeer tevreden over de keukenadvies aan huis. Er wordt goed meegedacht over de mogelijkheden en het materiaal. Afspraken worden nagekomen en de zorgvuldigheid van levering is uitstekend.In het bijzonder de monteur Steven, rustig, werkt netjes, en een vriendelijke man.
Peter Zomerdijk
Peter Zomerdijk
Zeer vakkundig advies bij intake. Creatieve meedenker maar niet opdringerig. Er zaten wel wat foutjes in de eerste offerte maar die zijn na overleg snel en probleemloos hersteld. De uitvoering is door een doorgewinterd vakman gedaan die absoluut niet van "kleine oneffenheden" of "licht scheve panelen" houdt. Al mat al een absolute aanrader, krijg je zeker geen spijt van.
Arjan Dijkstra
Arjan Dijkstra
Onze nieuwe keuken is erg mooi. Het hele proces is soepel verlopen, we zijn er blij mee!
Cees de Snoo
Cees de Snoo
We hadden steeds zeer plezierig contact: vanaf de eerste oriëntatie, bij het ontwerp van de nieuwe keuken, rondom de plaatsing en ook toen de oven een storing gaf. Deskundig, vriendelijk en accuraat.